3 Temmuz 2014 Perşembe

PARTİ ZAMANI JÜPİTER ASLANDA


 
16 Temmuzdan itibaren Jüpiter Aslan burcuna giriyor. Ve şenlik başlıyor. Hayatımıza çocuksu bir sevinç ,neşe ve canlılık geliyor. Yeteneklerimizin farkına varacağımız, yaratıcılığımızın doruklarında olacağımız, şanslı yeni bir yıla merhaba diyoruz.
Aslan burcunda Jüpiter ateş elementi burçlarına oldukça güzel etkiler gönderir. Koç, Aslan ve Yay’lar için oldukça şanslı bir dönem başlıyor .İyimserlik kazanacakları ,özgüvenlerinin dorukta olacağı şanslı etkilerle , adeta son bir kaç yıldır savaş alanına dönmüş yaşam alanlarına ferahlatıcı, serinletici bir etki geliyor.


Bu güzel titreşimlerin hayatınızın hangi alanına aktığını hem güneş hem de Yükselen burcunuza göre okuyarak öğrenebilirsiniz.

KOÇ :
16 Temmuzdan itibaren hayatın eğlenceli renkli alanlarına yöneliyorsunuz. Yeni aşklara yelken açacaksınız. Son derece huzurlu, iyimser etkiler devrede olacak. Çocuklarınız var ise şanslı bir dönem başlıyor onlar için .Uranüs halen burcunuzda seyrine devam ediyor. Özgürlük ihtiyacınız, farkı şeyler deneyimleme , farklı yaratıcılık konularına yönelme eğiliminiz ortaya çıkabilir. Yaşayacağınız ani aşklar ile çevrenize şok edici gelişmeler yaşatabilirsiniz.


BOĞA:
16 Temmuzdan itibaren Boğalar için duygusal güvenlik ihtiyacı büyüyor. Ev ve aile temalarında iyicil etkiler devrede olacak. Evde yaratıcı işlerle uğraşabilirler, Özellikle ortamınızı iyileştirici konulara el atabilirsiniz. Evinizde kendinizi neşeli, yaratıcı ve keyifli hissedeceksiniz. Eviniz ilginç insanlarla dolup taşabilir. Kısacası ev ortamınızda, ailenizle kutlamaların bol olduğu neşeli bir yıl yaşayacaksınız.


İKİZLER:
16 Temmuzdan itibaren İkizler burcu mensupları bol bol kısa mesafeli seyahatler yapabilirler, Kardeşleri, yakın akrabaları ve komşuları ile oldukça keyifli zamanlar geçirecekler. Yaklaşık bir yıl boyunca öğrenmek ve öğretmeye oldukça istekli olacaklar, Kitap yazmak, öğrenim almak için çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. Düşüncelerinde , iletişimlerinde yaratıcı ve oldukça kendinden emin hissedecekler. Yeni bir araba alabilir, arabanızla bol bol keyifli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.


YENGEÇ :
 Yengeç burçları sahip oldukları tüm değerlerini ,maddi kazançlarını arttırma fırsatına sahip olacaklar 16 temmuzdan itibaren. Kaynaklarınızı yönetmek için oldukça yaratıcı olacaksınız. Paraya yaklaşımınızı abartma eğiliminden uzak kalmaya gayret ederseniz oldukça güvenli bir şekilde maddi refaha ulaşabilirsiniz. Zira fazla abartılı olmak kazançları arttıracağı gibi harcamalarınızı da arttırabilir. Her durumda cebinizi doldurabileceğiniz gibi kendi öz değer duygunuzu da büyüteceksiniz.


ASLAN:
Aslan burçları için hayatın hemen hemen her alanında kendilerini, iyimser, keyifli ve şanslı hissedecekleri oldukça yaratıcı ve keyifli bir dönem başlıyor. Bu yaklaşık bir yıl sürecek bu dönem egonuzu aşıp, diğerlerine liderlik edebileceğiniz bir yıl da aynı zamanda, Çevrenize örnek olacaksınız, etrafınıza ışık ve neşe saçacaksınız. Ancak bu yıl özellikle kendinizi de abartma eğiliminde olacağınız için ben merkezci durumlardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız.


BAŞAK:
16 Temmuzdan itibaren Jüpiter Başak burçlarına psikolojik ve ruhsal süreçlerini iyileştirme, geliştirme fırsatı verecek. Özellikle mistik çalışmalar, rüya çalışmaları , olumlama ve bilinçaltı çalışmaları için oldukça verimli bir yıl olacak,
Başaklar arka planda geleceklerine, ideallerine ve hedeflerine ilişkin gerekli içsel değerlendirmeleri ve revizyonları da yaparak, önlerinde ki 12 seneyi planlamaya başlayabilirler, zira Jüpiter Başak burcuna girdiğinde ektikleri düşünceleri hayata geçirmeye başlayacaklar
Ancak Jüpiter bu alanda korkuları da büyüteceği için özellikle korkularıyla cesurca yüzleşip, olumlu düşünce tohumları ekerek bu alanı şifalandırabileceklerini de unutmamalılar .Denizaşırı ülkelere seyahat fırsatı da yakalayabilirsiniz bu dönemde ...


TERAZİ :
Terazi burçlarının arkadaş, sosyal çevre ilişkilerinin artacağı bir dönem başlıyor. Bol bol yaratıcılık gerektiren , çocuklarla ilgili çevrelerde ,organizasyonlar içinde kendilerini bulabilirler .Grup çalışmaları içinde de yaratıcı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hedefleriniz ve idealleriniz ile ilgili gelişme fırsatı yakalayacağınız ve bu alanda yaratıcılığınızı , görünürlüğünüzü de arttıracağınız bir dönemdesiniz .Mesleki başarılarınıza ait gelişmeler de devam etmekte ...


AKREP:
Akrep burçları için kariyer başarılarının artacağı, kariyerlerinde iyimser ve şanslı gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. Kendilerini topluma göstermek, daha fazla görünür olma konularında oldukça şanslılar. Topluma liderlik etme konularında daha fazla sorumluluk almaları için teklif ve fırsatlarla karşılaşabilirler . 16 Temmuzdan itibaren, Satürn transiti nedeniyle son birkaç yılda yaşadıkları sıkıntıları adeta hafiflettirir güzel gelişmeler yaşayacaklar, Jüpiter özellikle yükselen akreplerin tepe noktasından iyileştirici , güzel ,iyimserlik dolu , şanslı enerjileri hayatlarının tüm alanlarına akıtmaya başlayacak.

YAY:

 Yay burçları ; kendi gezegenleri olan Jüpiter Aslan burcuna geçtiğinde güzel destekler almaya başlayacaklar. Hayatlarında sürpriz, şanslı gelişmeler yaşayabilirler. Genel olarak güneş burcu Yay olanlar bu güzel etkiyi daha çok hissedecekler. Aşklar, bol yurt dışı seyahatler, maceralar ve sportif faaliyetler sizi bekliyor. Ancak Jüpiter'in abartma eğilimi yüzünden zaman zaman görüş ve düşünlerinizde fanatikliğe kaçabilirsiniz.Adalet anlayışınız ve hukuksal konulardaki düşünceleriniz hassaslaşabilir. İlişkilerinizde risk almaktan hoşlanabilir, hatta risk aldığınızın farkında dahi olamayabilirsiniz. Kararsız kalmak siz biraz yorabilir . Harcamalarınıza ekstra dikkat edin.Savurgan bir dönem olabilir .

OĞLAK :
Oğlak burçları için iş hayatlarında daha iyimser ve atak olabilecekleri bir dönem başlıyor. İstediğinizi ya elde edemezsek diye korkmaktan umutlarınızı ve beklentilerinizi azaltma eğilimde olabilirsiniz. Kararlarınızın size kar getireceği bir dönem olabilir. Duygusal anlamada iyi bir tempoda olursanız çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz.


KOVA :
16 temmuzdan itibaren şans gezegeni Jüpiter sizlere ortaklık ,ilişkiler, eş ve evililik konularında bereket ve şans getiriyor olacak. İkili ve sosyal ilişkilerde rahatlama ve mutluluk verici gelişmeler yaşayabilir, eşinizden her konuda güzel destekler alabilirsiniz. Bekar kovalar bu süreçte evliliğe adım atabilir. Ortaklıklarda da güzel ve olumlu neticeler alabilirsiniz. Kısacası aşk ve iş hayatınızda şans sizden yana..


BALIK :
Balık burçları için 16 Temmuzdan itibaren iş ve çalışma hayatlarında oldukça üretken ve şanslı bir süreç başlıyor.. Yeni iş kapılarına ve yeni fırsatlara açık olacağınız, kendinizi bu alanlarda daha rahat gösterebileceğiniz aktif ve tempolu bir zamana adım atmaktasınız. Uzun süredir beklemiş olduğunuz terfiniz gerçekleşebilir. Ayrıca sorumluluklarınızın da artacağı bu dönemde iş hayatınızda yoğun ve tempolu günler sizleri bekliyor olacak. Sağlık açısından da oldukça şanslı olacaksınız.


@astro3gen 03.07.2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder