5 Ocak 2016 Salı

OĞLAK BURCUNDA YENİAY 10.01.2016  (03:30)
Güneş’in yaydığı enerji solar enerji ,Ay’ın yaydığı enerji lunar enerjidir..
Güneş erildir,yaşam enrejisidir,şifalandırır yaşam verir ,bilinci güçlendirir.
Ay dişildir,mistiktir,sezgileri artırır, bilinçaltını anlatır. Bu sebepledir ki ay evreleri bilinçaltımızı etkilemekte ve burada gizli kalmış ne varsa açığa çıkarıp, dışa vurum sağlamaktadır.. ...
Yeniay evresi döneminde ise yeni birşeyler doğar ;bir nevi tohum atma zamanıdır. Yeni hedefler belirlemek için zihin,beden ve ruh üçlüsünü açmak ve hazırlamak gerekir. Her enerjinin taze olduğu bu dönemelde içsel ışığımızı yakıp isteğimiz yeni oluşumlara odaklanmalıyız..

Oğlak ,Akrep,Başak, Yay,Koç,Balık,Boğa başta olmak üzere tüm burçlara şans ve fırsatlar sunan bir Yeniay var önümüzde..
Anın haritasına baktığmızda Akrep burcu yükselmekte , şans noktasının Asc üzerinde olması yöneticisi mars’ın kendi burcunda bulunması anın değerini daha da artırıyor..
Ateş elemetindeki Yay (Venüs) ile Koç (Uranüs) arasındaki ahenkli etkileşime; su elementi balık(neptün) ile akrep (mars )’ın olumlu açısı toprak elemetindeki bu yeniay’ı çok özel kılmakta...
Oğlak yeniay’ı sağlamlığı ,başarıyı,düzeni ,somut değerleri,yapısallaşmayı ve kalıcılığı ifade eder.
Toprak,ateş ve su vurgusunun yoğunluğu bize;girişim,etkinlik,maddecilik,istikrar,esneklik,ruhani güç ve sezgisellik yönünde hızlı ilerleme sağlayabileceğimizi anlatıyor..Retro durumdaki gezegenler içe dönüş çalışmalarını,dua,niyet vb ritüelleri barındırdığı yoğun enerjiyle desteklemekte..
Kısacası Kozmos der ki;
' Dile ve " Ol " du bil '

Sevgi ve farkındalıkla kalın
  
@Astro3gen Ajda Türker

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder