4 Mayıs 2014 Pazar

VENÜS KOÇ BURCUNDA ( 03-30 MAYIS 2014)


 
 
 
Resim : Peter Rubens 1621-1615
 
 
Ayşegül Akşit @astro3gen
 

 Venüs, güzellik, estetik tanrıçamız …. Evet bu güzel narin tanrıçamız 3 Mayıs itibari ile zarar göreceği Koç burcuna giriş yaptı .

Dikkat etmemiz , daha doğrusu özellikle ikili ilişkilerimizde dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz . Güzeller güzeli çekingen, beğenilme arzusu olan Venüs, girişimci ateşli Koç burcunda oldukça hareketli, çapkın olabilme potansiyelini taşır. Flörtçü ve karşımızdakine ilgimizi açıkça ifade edebileceğimiz ve oldukça cesaretli bir dönemdeyiz fakat yine de temkini elden bırakmamakta fayda var.
 
 Venüs keyif ve paylaşmayı temsil eder, Koç burcunda ise zorlanma yaşar .
 Dünya bizim elimizin altındadır ,sevgimizin , birlikteliklerimizin dümeninin kendi ellerimizde olduğunu hisseder ve böyle davranırız. Bu tutumda bize bazen kayıplar da yaşatabilir. İkili ilişkilerde cesur ve tereddütsüz olmak bir erdemdir fakat bunu sahiplenmeye ve bencilliğe vardırır, sadece kendi özgürlüğümüzün peşinde olursak yanımızdakini kaybetme riskimiz her zaman daha fazladır. Ya hep ya hiç diyorsak bile şapkamızı önümüze alalım ve düşünelim , zira evren de bir tek bizim duygularımız ve isteklerimiz yok.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder