2 Temmuz 2014 Çarşamba

MARS AKREP BURCUNDA (26 TEMMUZ-14 EYLÜL )

 
Işıl Korur @astro3gen
Savaşçı Mars…
Kontrol edilebilir olduğunda hayatımıza üretkenlik, gayret, motivasyon ,enerji ,dayanıklılık ve başarı getirir,  kontrol edilemez olduğunda ise zalimlik, şiddet, düşmanca davranışlar, öfke patlamaları  ve yıkıcı güç  getirir.

26 Temmuz’dan itibaren 14 Eylül’e kadar  Mars kontrollü ve sabit nitelikte olan Akrep burcuna giriyor.

Adeta çelik gibi sert ve soğuk bir duruş, kararlılık, maksimum-dönüştürücü güç, korkusuzluk, disiplin  ve yoğun konsantrasyon.

Özellikle Güneş burcu  ve/veya yükselen burcu  Koç ve Akrep  olanlar için gerek ruhsal ,gerekse de fiziksel olarak  zinde ,sağlıklı ve güçlü hissedecekleri, motivasyonlarının oldukça  yüksek olacağı  , her türlü sorunla baş edebilecekleri güçlü  bir dönem başlıyor.

Genel olarak herkes için de  yeni işlere girişmek, fiziksel aktivitelere başlamak, uzun zamandır ertelemiş olduğumuz ancak vakti gelmiş olan  küçük, büyük ameliyatlar ,sağlıkla ilgili girişimler , özellikle spor müsabakaları için de doğru zamanlar. Artık uzun zamandır üzerimizde pasif olarak kalmış Mars enerjisini aktive edebileceğiz.

Odaklanılan tüm işlerde  enerjimizi doğru şekilde kullanabilecek gücümüz var.

 Ancak Akrep’in intikamcı doğasına da ekstra dikkat etmemiz gerekli . Doğruluk ve dürüstlükten ayrıldığımızda, bu enerjiyi haksızca rekabet etmek gibi, olumsuz anlamda kullanmaya kalktığımızda  bu enerji bizi  yok edebilir.
 Bu dönemde Mars’ı uzun zamandır elimize geçen önemli bir  fırsat gibi, başarmak istediklerimize bizi kararlılıkla götürecek itici güç ve ivme olarak görmek çok önemli …
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder