21 Nisan 2014 Pazartesi

GRAND CROSS ( 22 Nisan -23 Nisan )


GRAND  CROSS ( 22 Nisan -23 Nisan)
Ajda Türker  @Astro3gen

Haftalardır konuşulan büyük kare (grand  cross) açı kalıbını öncü burçlardaki  (  Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi,  ) Uranüs, Pluton , Mars, ve Jüpiter ‘in açısı kesinleşti. Herkesi bir gerginlik sardı ki sormayın. Acaba bana etkisi ne olacak? Hayatımda hangi alanlarda zorlanacağım? gibi sorular,  düşünceler , kafaları iyice bulandırdı.
Gökyüzü gerçekten de çok gergin bir durumda. Son günlerde medyada ki haberlere baktığımızda  bu gergin  enerjinin   insanların ve doğa olaylarının üzerinde etkisinin  oldukça kuvvetli olduğunu görüyoruz…Hal böyle olunca  atacağımız adımlarda , vereceğimiz kararlarda ve  sosyal çevremizle olan iletişimimizde  problem yaşama  korkusu sardı  her birimizi…
 Peki bu durumdan  nasıl yara almadan , zarar   görmeden sıyrılabiliriz. İşte tam da burada  hepimizin farkındalık düzeyi  devreye giriyor. Eminim ki bir çoğumuz  kişisel gelişim  ve farkındalık üzerine birçok     makale yada  kitap okumuşuzdur. Y ada bu konularda  az çok fikir sahibiyizdir. Şimdi sıra geldi bizim bu farkındalığı nasıl anladığımıza..
 Evet gökyüzünde çok gergin bir açı kalıbı mevcut  ,birde üstüne malefik (kötülcül) gezegenlerin Retro hareketi gündemde…
  Her birimiz adeta  düdüklü tencere gibiyiz, kazayla biri kapağı açmaya kalkarsa   vay haline…..
Bu yüksek ve oldukça yoğun enerjiyi doğru kullanıp lehimize çevirebilirsek , yaşantımızda büyük dönüşümler yaşayabiliriz. İçimizde ortaya çıkmayı bekleyen potansiyel enerjileri hayata geçirebiliriz.
Yapmamız gereken farkındalığımızı artırarak, bilinç düzeyimizi yükseltip, içimizdeki bu  yoğun enerjiyi   pozitif hale dönüştürmeye çalışabilir ve   bu dönüşümlerin bizlere getirdiği    bambaşka bir bakış açısıyla  hayatımıza farklı  anlamlar, tatlar katabiliriz.
 Güneşin batışıyla kararan gökyüzünde Ay bizi nasıl aydınlatıyorsa , karanlık  olarak gördüğümüz her olayın içinde bir aydınlık , bir umut vardır..
Sadece  dinginlikle bakmasını  bilelim , kilitli sandığımız her kapının  anahtarı bu olsun…
 Farkındalıkla  kalın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder